Laman Web Rasmi
dof Jabatan Perikanan Malaysia
Kementerian Pertanian & Industri Asas Tani Malaysia
 
 
 
 
W3C
 
Reset Setting
newbg3.jpg
Blue_Light_BG.jpg
Tropical_Beach2.jpg
life_under_the_ocean-1920x1200.jpg
Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T

Iklan Jawatan Pekerja Sambilan Harian (PSH)

Eksekutif (Sambilan)

Jabatan Perikanan Malaysia sedang melaksanakan projek penjenamaan semula untuk meningkatkan keterlihatan jabatan selari dengan visi dan hala tuju jabatan ke arah meningkatkan mutu penyampaian perkhidmatan.

Oleh yang demikian, Jabatan ingin mempelawa calon berkelayakan untuk menjawat jawatan tersebut di atas untuk membantu pelaksanaan projek penjenamaan semula tersebut. 

 1. Butiran perjawatan adalah seperti berikut:
   
  1. Kelayakan : Mempunyai sekurang-kurangnya ijazah Sarjana Muda dalam Komunikasi Massa / Pentadbiran Perniagaan / Inovasi Perniagaan / Pengurusan Awam / Pemasaran atau setaraf daripada institusi pengajian tinggi yang diiktiraf.
    
  2. Kadar upah : RM100 / hari
    
  3. Tempoh : 3 – 6 bulan
    
 2. Cara memohon:
   
  1. Permohonan hendaklah dibuat dengan mengemukakan Resume lengkap yang telah dikemaskini beserta gambar berukuran passport dan nyatakan jawatan yang hendak dipohon.
    
  2. Permohonan hendaklah dikemukakan selewat-lewatnya pada 17 July 2016 dan diemelkan kepada bakri@dof.gov.my atau dialamatkan kepada:

JABATAN PERIKANAN MALAYSIA
BAHAGIAN KHIDMAT PENGURUSAN
ARAS 4, BLOK MENARA 4G2,
NO. 30, PERSIARAN PERDANA,
62628, PRESINT 4,
PUTRAJAYA
(U.P. CAWANGAN PERSONEL)


Kemaskini pada 2016-06-27 08:11:46 daripada Portal Administrator

 •  
 • Print
 • Email this page

Jabatan Perikanan Malaysia
Aras 1-6, Blok Menara 4G2,
Presint 4, 62628 Putrajaya

Tel : 03 - 8870 4200
Faks : 03 - 8889 5490
E-Mel : hqhelp[at]dof[dot]gov[dot]my
Dasar Privasi | Dasar Keselamatan | Penafian | Soalan Lazim | Bantuan | Peta Laman

Sesuai dipapar menggunakan IE 9.0, Firefox 3.0, Google Chrome 9.0 ke atas dengan resolusi 1024 x 768.
Sila klik disini untuk muat turun versi IE terkini dan muat turun Adobe Reader untuk melihat format PDF


Anda pelawat ke : 15903 Tarikh Kemaskini : 14-11-2018
Instagram Information Mobile Apps.eLatihan adalah sistem online yang disediakan untuk memudahkan kumpulan sasar memohon latihan dalam bidang perikanan yang ditawarkan oleh Jabatan Perikanan Malaysia. Kumpulan sasar yang terdiri dari orang ramai, nelayan, penternak akuakultur dan usahawan perikanan mahupun kakitangan Jabatan Perikanan sendiri boleh mengemukakan pertanyaan, memohon dan menyemak status permohonan bagi menyertai pelbagai kursus dalam bidang perikanan yang ditawarkan di pusat-pusat latihan Jabatan Perikanan Malaysia yang terpilih.     Facebook Information FacebookFacebook adalah sebuah layanan jejaring sosial, pengguna dapat membuat profil pribadi, termasuk pemberitahuan otomatis ketika mereka memperbarui profilnya.     Twitter Information TwitterTwitter adalah layanan jejaring sosial dan mikroblog daring yang memungkinkan penggunanya untuk mengirim dan membaca pesan berbasis teks hingga 140 karakter, yang dikenal dengan sebutan kicauan (tweet).     Instagram Information InstagramLaman Instagram rasmi Jabatan Perikanan Malaysia     Youtube Information YoutubeLaman youtube rasmi Jabatan Perikanan Malaysia     RSS Information RSSRSS adalah sebuah file berformat XML untuk sindikasi yang telah digunakan (di antaranya dan kebanyakan) situs web berita dan weblog. RSS digunakan untuk menyebar ringkasan tulisan terbaru di jurnal, artikel lengkap dan bahkan gambar dan suara.     QR Code Information Kode QRKode QR atau biasa dikenal dengan istilah QR Code adalah bentuk evolusi kode batang dari satu dimensi menjadi dua dimensi. Kode QR berfungsi bagaikan hipertaut fisik yang dapat menyimpan alamat dan URL. Mobile Information Mobile WebMobile web bertujuan untuk mengakses layanan data secara wireless dengan menggunakan perangkat mobile seperti handphone, pda dan perangkat portable yang tersambung ke sebuah jaringan telekomunikasi selular.